Recent Videos

Four foreigners executed for murdering 13 Chinese on Mekong river

China executed four foreigners accused of killing 13 Chinese sailors on the Mekong River. Notorious drug lord executed by China over 'Golden Triangle' Myanmar drug lord executed in China for 13 murders A notorious gang leader and drug lord from Myanma was among four foreigners executed in China Friday, marking the first time Beijing has extradited, tried and put to death foreign nationals. Naw Kham and three accomplices from Thailand and Laos were given a lethal injection in Yunnan's provincial capital, Kunming, late Friday afternoon. Extra tags: drug lord, drug lord executed, myanmar drug lord, myanmar drug lord executed in china, drug baron executed, live tv drug baron executed, china drug baron, china drug cartel, china drug lord, live tv execution, drug lord killing 13 fisherman, drug lord 13 murders, drug baron 13 murders, drug gang executed in china, live execution china,execution drug cartel,drug cartel news,execution of cartel member,drug war cartels,videos cartels executions,cartel execution chainsaw,cartel videos,cartel killing videos, chain saw execution,cartel killing tape,videos cartel executions,narco cartel videos,narco cartels,cartel chain saw,mexican cartels videos,narco cartel,mexican zetas cartel,mexican cartel members,liveleak cartel executions,graphic videos cartel executions
Kina ekzekuton katër të huajve të akuzuar për vrasjen e 13 marinarë kinezë në lumin Mekong. Zoti Notorious drogës ekzekutohet nga Kina mbi Mianmar zotërinë 'Golden Triangle' drogës ekzekutuar në Kinë për 13 vrasje Një udhëheqës i bandës famëkeqe dhe të drogës zotëria nga Myanma ishte në mesin e katër të huajve ekzekutuar në Kinë të premten, duke shënuar herën e parë Pekini ka ekstraduar, u përpoq dhe vënë në vdekje shtetasve të huaj. Naw Kham dhe tre bashkëpunëtorët nga Tajlandë dhe Laosi janë dhënë një injeksion vdekjeprurës në kryeqytetin e provincës Yunnan, Kunming, vonë pasdite e premte. Tags: Extra drogës Zot, zotëria e drogës ekzekutuar, myanmar drogës zotëria, Mianmar drogës zotëria ekzekutuar në Kinë, ekzekutohet drogës Baron, live tv drogës Baron ekzekutuar, porcelani drogës Baron, karteli i drogës porcelani, porcelani drogës zotëria, ekzekutimi jetojnë tv, drogës vrasja zoti 13 peshkatar, zotëria e drogës 13 vrasje, droge baron 13 vrasje, bandës droge ekzekutohen në Kinë, jetojnë ekzekutimi porcelani, drogës ekzekutimi karteli, karteli i drogës lajme, ekzekutimi i anëtarit kartelit, kartelet e drogës, luftës videos karteleve ekzekutimet, ekzekutimit kartelit sharrë elektrike me zinxhir, video karteleve , videos vrasjen kartelit, pa zinxhir ekzekutimi, karteli vrarë, kasetë video kartelit ekzekutimet, karteli video narko karteleve, narko kartelit, zinxhir pa, kartelet meksikan video, kartelit të narko kartelit, meksikan zetas, anëtarët e kartelit meksikan, ekzekutimet liveleak kartelit, graphic video karteli ekzekutimetCopyright © Latest Videos.

Blog Archive

Powered by Blogger.