Recent Videos

Mother Alexandra V. Tobias Shakes Baby For Interrupting FarmVille, Pleads Guilty To Murder

Alexandra V. Tobias pled guilty to second degree murder for shaking her baby to death. At the time of her arrest in January, 22-year-old Tobias reportedly told police that she was playing FarmVille on Facebook and got angry when the three-month-old Dylan Lee Edmondson began to cry. According to the Florida Times-Union, "Tobias told investigators that she shook the baby, smoked a cigarette to compose herself and then shook him again. She said the baby may have hit his head during the shaking." A judge heard Tobias's plea on Wednesday and will issue her sentence at a December hearing. Tobias could face the rest of her life behind bars, the Times-Union reports. There have been several instances in which authorities believe children suffered due to their parents' unhealthy gaming habits. Earlier this year, a Korean couple was convicted of letting their child starve to death while they raised a virtual baby online. In September, a mother was banned from using computers after she neglected her children and let the family dogs starve because of her "obsession" with a game.
Një 22-vjecare amerikane është shpallur fajtore për vrasje të shkallës së dytë, pasi vrau djalin e saj vetëm 3 muajsh. Foshnja qante pa pushim, ‘duke e shqetësuar nënën e tij”, ndërsa ajo luante në FarmVille. Për ta bërë të pushonte, Alexandra V. Tobias, ushtroi forcë ndaj bebes, piu një cigare për t’u qetësuar dhe më pas e dhunoi sërish. Sipas nënës, fëmija mund të ketë vdekur si pasojë e përplasjes së kokës në kompjuter. Tragjedia ka ndodhur në 20 janar, por ngjarja është bërë publike këto ditë, ndërsa po zhvillohet edhe procesi gjyqësor. FarmVille është një lojë në rrjet social, që simulon jetën e fshatit, mes kultivimit të zarzavateve, frutave dhe rritjes së kafshëve të fermës. Ashtu sikurse ka ndodhur edhe në të kaluarën, ka njerëz që varen aq shumë nga lojërat kompjuterike, sa bëhen të dhunshëm në ambientet familjare.Copyright © Latest Videos.

Blog Archive

Powered by Blogger.